Deuren

Kozijnscala levert ook kunststof en aluminium deuren. Wij leveren buitendeuren, terrasdeuren en schuifpuien. Al deze deuren zijn in kunststof of aluminium verkrijgbaar.

Kunststof deuren

De kunstof deuren van Kozijnscala zijn voorzien van kunstof en profielen van Veka. De kunststof buitendeuren zijn vanzelfsprekend uitgevoerd in een inbraakwerende uitvoering. Wij hebben een scala aan modellen van modern tot klassiek. Kunststof deuren hebben een hoge geluid- en isolatiewaarde.

Wij hebben ook een assortiment schuifpuien en terrasdeuren. In vele kleuren en houtmotieven leverbaar. Kunststof deuren zijn onderhoudsarm.

Aluminium deuren

Het assortiment aluminium deuren van Kozijnscala zijn in diverse designs verkrijgbaar. We hebben een groot scala aan moderne en klassieke deuren. Aluminium deuren zijn onderhoudsvriendelijk, vormvast en zullen niet krom trekken. Onze aluminium deuren zijn van Aluprof en zijn voorzien van een thermische onderbreking, daarom is er geen condensatie of warmtegeleiding meer. Warmte blijft binnen en kou buiten.

De aluminium deuren zijn in vele kleuren leverbaar, namelijk in alle mogelijke ralkleuren. 

Het assortiment aluminium deuren bestaat uit buitendeuren, terrasdeuren en schuifpuien.

Garantie

In zeegebieden wordt materiaal blootgesteld aan extreme weersomstandigheden in combinatie met zout, zand en zee. Met deze dermatologische situaties als norm wordt zelfs een kwalitatieve garantie van 10 jaar gegeven.