Aluminium kozijnen

alukozijnen 2_kleinKozijnscala heeft ook aluminium kozijnen. Dit zijn moderne aluminiumsystemen van Aluprof.

Aluprof is de grootste Poolse fabrikant van onder andere aluminium kozijnen, deuren, schuifsystemen en rolluiken. Aluprof staat, net als Kozijnscala, voor kwaliteit en innovatieve producten tegen scherpe prijzen. Alle producten van Aluprof voldoen aan de Europese normen voor kwaliteit van de gebruikte materialen.


De aluminium kozijnen zijn ontwikkeld om lange tijd mee te gaan. Het is een duurzaam product en biedt goede isolatie. Deze kozijnen zijn voorzien van een thermische onderbreking, daarom is er geen condensatie of warmtegeleiding meer. Warmte blijft binnen en kou buiten. Aluminium kozijnen geven een moderne uitstraling aan uw huis of gebouw. Door het draai/kiepsysteem zorgt dit voor veel comfort.

Kwaliteit aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn sterk, stabiel en hebben een levenslange kleurvastheid. De lak is absoluut krasvast.

Kleuren

De aluminium kozijnen van Aluprof levert Kozijnscala in alle mogelijke ralkleuren.

mb 70

Het moderne aluminium systeem MB70 wordt het meest door Kozijnscala geleverd. Dit systeem voor zowel ramen als deuren heeft als grote voordeel dat het isolerend en geluidswerend is. De profielen van het systeem hebben een driekamerconstructie. Door de vorm van de profielen is het mogelijk 'slanke', maar duurzame raam-en deurconstructies te creŽn.

Het systeem MB70 wordt dankzij de thermische onderbrekingen en pakkingen gekenmerkt door een lage U-waarde. Een lage U-waarde houdt in een goede isolatie. De thermische onderbreking in onze aluminium kozijnen, houdt in dat er een laag isolatiemateriaal zit tussen de binnen- en buitenkant van het kozijn. Hierdoor kan er minder warmte via het kozijn naar buiten ontsnappen.